Keller Williams Realty Intown Atlanta - Bill Golden
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 16 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  182 Triumph Drive NW, Atlanta, GA 30327
  Listing Courtesy Of: Atlanta Fine Homes Sotheby's International, Catherine Newsome, First MLS
  I ri - 495 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  6397 Wedgeview Court, Tucker, GA 30084
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Atlanta Partners, Eterno Realty Group, First MLS
  I ri - 495 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  6397 Wedgeview Court, Tucker, GA 30084
  I ri - 376 orë
  Open House
  Tur Virtual
  1 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2805 NE Expressway B 21, Atlanta, GA 30345
  Listing Courtesy Of: Nathan's Realty, Richard Kurtzman, First MLS
  I ri - 154 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1703 Bentridge Drive NW, Kennesaw, GA 30144
  Listing Courtesy Of: Nathan's Realty, Erick Mulicandov, First MLS
  I ri - 763 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2398 Melinda Drive, Atlanta, GA 30345
  Listing Courtesy Of: Nathan's Realty, Alexander Yusupov, First MLS
  I ri - 4 598 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (47d)
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1924 Browns Mill Road SE, Atlanta, GA 30315
  Listing Courtesy Of: Nathan's Realty, Erick Mulicandov, First MLS
  I ri - 1 073 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2852 Joyce Avenue, Decatur, GA 30032
  Listing Courtesy Of: Nathan's Realty, Melissa Argueta, First MLS
  I ri - 584 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1312 Old Hammond, Atlanta, GA 30350
  Listing Courtesy Of: Nathan's Realty, Rodshiel Borukhov, First MLS
  I ri - 158 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1315 Shiloh Trail E, Kennesaw, GA 30144
  Listing Courtesy Of: Nathan's Realty, Erick Mulicandov, First MLS
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Bill Golden
  Numri i licencës: 141154
  Bill Golden at Keller Williams Realty Intown Atlanta

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  ca61giktir66vl00tv8g.png
  Keller Williams Realty Intown Atlanta
  621 North Avenue NE Suite C-50 Atlanta, GA 30308
  Zyrë

  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.